DroneQ Aerial Services voert indoor inspecties uit van industriële ketels en opslagtanks.

Het indoor inspecteren van industriële installaties zoals boiler ketels van energiecentrales en opslagtanks zijn tijdrovende, kostbare en complexe activiteiten. Het bouwen van complex steigerwerk op vaak slecht bereikbare plekken zijn niet alleen kostbare activiteiten maar brengen ook niet te onderschatten risico’s met zich mee, ondanks de hoge veiligheid eisen. Vaak worden deze werkzaamheden in combinatie met rope access werkzaamheden uitgevoerd in omgevingen waar de luchtkwaliteit slecht is en de licht omstandigheden te wensen overlaat.

De inzet van drones in deze omgevingen is een nuttige toevoeging waardoor het risico voor mens en materieel beperkt kan worden en inspecties sneller, goedkoper, veiliger en efficiënter uitgevoerd kunnen worden. DroneQ is expert in complexe en uitdagende drone operaties en heeft veel tijd en inspanningen geïnvesteerd om dergelijke operaties op een veilige en verantwoorde wijze uit te voeren waardoor er tevens een aantoonbare kostenbesparing gerealiseerd kan worden.  Kennis en ervaring in industriële inspecties en drone operaties is een vereiste in deze. Elementen die DroneQ bezit en inzet voor dit soort complexe en uitdagende projecten!

Ga voor een video impressie van een indoor inspectie van een 65m hoge ketel van kolen gestookte energiecentrale naar: www.droneq.nl/