AERIAL SERVICES

De missie van DroneQ Robotics is om de Industrie, Havens en de Offshore Energy te helpen klimaatneutraliteit te bereiken door onbemande robotica technologie en services te implementeren.

DroneQ Robotics Aerial Services maakt  gebruik van meerdere soorten inspectie drones, indoor drones, security drones en vracht drones met een verscheidenheid aan camera’s en andere payloads. AI, Data Science en Autonomie spelen daarbij een belangrijke rol.

Download brochure Aerial Robotics Services

ANY JOB, ANYWHERE, ANYTIME!

INDUSTRIËLE SERVICES

DroneQ Robotics Inspection Programma waarin gespecialiseerde industriële drones worden ingezet voor visuele, video- en lidar-inspecties en gaslekdetectie met hoge resolutie camera’s.

De toepassingsgebieden omvatten industriële installaties zoals energiecentrales, fabrieken, offshore installaties, onshore en offshore windturbines, zonneparken, pijpleidingen , etc.

Inspecties voor asset lifecycle management zoals reguliere inspectie programma’s voor pre-onderhoudstoepassingen kunnen worden geïntegreerd in de operationele processen van klanten.

CARGO TRANSPORT BY DRONE

DroneQ Robotics is een pionier op het gebied van Drone Delivery, het transport van goederen door gespecialiseerde vrachtdrones door middel van een naadloze integratie in het logistieke ketenproces. Het karakter van dit type goederenvervoer is hoogwaardig goederenvervoer van en naar belangrijke bestemmingen over land, havengebieden en maritieme bestemmingen zoals eilanden, schepen en offshore-installaties zoals productieplatforms en offshore windparken.

Het gebruik van vrachtdrones voor deze intensieve logistieke operaties draagt actief bij aan kostenreductie, het verhogen van efficiëntie en veiligheid en het bijdragen aan klimaatneutraliteit.

 

VIDEO IMPRESSION

Watch a short video impression of DroneQ Robotics Aerial Services for Industry, Ports and Offshore Energy: Indoor Drone Inspections.

VIDEO IMPRESSION

Watch a short video impression of DroneQ Robotics Aerial Services for Industry, Ports and Offshore Energy: Drone Inspections.