AERIAL ROBOTICS SERVICES

De missie van DroneQ Robotics is om de grote havens, de Offshore Energy en aanverwante industrieën te helpen klimaatneutraliteit te bereiken door onbemande robotica technologie te implementeren.

Voor Aerial Robotics Services maakt DroneQ Robotics gebruik van meerdere soorten inspectie drones, indoor drones, security drones en vracht drones met een verscheidenheid aan camera’s en andere payloads. AI, Data Science en Autonomie spelen daarbij een belangrijke rol.

Download brochure Aerial Robotics Services

ANY JOB, ANYWHERE, ANYTIME!

INDUSTRIËLE DRONE INSPECTIES

DroneQ Robotics Inspection Programma waarin gespecialiseerde industriële drones worden ingezet voor visuele, video- en lidar-inspecties en gaslekdetectie met hoge resolutie camera’s.

De toepassingsgebieden omvatten industriële installaties zoals energiecentrales, fabrieken, offshore installaties, onshore en offshore windturbines, zonneparken, pijpleidingen , etc.

Inspecties voor asset lifecycle management zoals reguliere inspectie programma’s voor pre-onderhoudstoepassingen kunnen worden geïntegreerd in de operationele processen van klanten.

CARGO TRANSPORT BY DRONE

DroneQ Robotics is een pionier op het gebied van Drone Delivery, het transport van goederen door gespecialiseerde vrachtdrones door middel van een naadloze integratie in het logistieke ketenproces. Het karakter van dit type goederenvervoer is hoogwaardig goederenvervoer van en naar belangrijke bestemmingen over land, havengebieden en maritieme bestemmingen zoals eilanden, schepen en offshore-installaties zoals productieplatforms en offshore windparken.

Het gebruik van vrachtdrones voor deze intensieve logistieke operaties draagt actief bij aan kostenreductie, het verhogen van efficiëntie en veiligheid en het bijdragen aan klimaatneutraliteit.