NIEUW VLAGGENSCHIP ARRIVEERT

Hoenderloo, 12-06-2019

Vandaag is ons nieuwe vlaggenschip gearriveerd na de verplichte keuring en registratie. De PH-6CD is een DJI Matrice 210 RTK V2 en is een echt werkpaard te noemen. Naast zaken als versleutelde verbinding tussen de drone en de controller, verbeterd systeem om andere vliegtuigen in de nabijheid te detecteren en andere innovatieve verbeteringen, is deze topklasse drone ontworpen voor heavy duty industriƫle toepassingen.

Het is gebouwd om in extreme weersomstandigheden te kunnen vliegen, zoals regen en extreme windsnelheden. Het is tevens voorzien van een RTK systeem, Real Time Kinematics, waardoor precisie navigatie tot op 1cm nauwkeurig uitgevoerd kan worden en de M210RTK ongevoelig is voor elektromagnetische stralingen van bijvoorbeeld hoogspanningskabels en zendmasten. De combinatie van RTK, 30x zoom camera’s en sterke drone communicatie verbinden maakt het operationele risico bij inspecties zeer laag.

De M210RTK kan voorzien worden van meerdere camera systemen zoals hoge resolution mechanische camera’s voor mapping doeleinden, multi-spectrale camera’s voor bos- en landbouw doeleinden, 30x zoomcamera’s voor inspecties en en evenementen en hoge resolutie camera’s voor film en foto doeleinden.

DroneQ Aerial Services zal de M210RTK V2 inzetten voor industriƫle inspecties, aerial mapping, natuurbeheer en film en fotografie. Daarnaast zal de M210RTK ons innovatie platform worden, voor de ontwikkeling van nieuwe toepasbare technologie in combinatie met artificial intelligence.