Drone inspectie en aerial mapping specialist DroneQ en Drone Flight Company, Drone Flight Academy en DroneStars gaan een partnership aan.

De individuele visie van de betrokken bedrijven op het gebied van het willen en het kunnen aanbieden van een turn-key oplossing op het gebied van drone ondersteuning voor en binnen organisaties, is aanleiding voor het opzoeken van een toekomst vaste partnership teneinde het samenvoegen van expertise, ervaring en kennis welke leidt tot een hogere kwaliteit van dienstverlening voor klanten.

De turn-key drone total solution in de constellatie van de samenwerking omvat het leveren van Drone Operations en Consultancy, het leveren van drone equipment en software inclusief het onderhoud en certificering daarvan, het implementeren van drone operaties in business processen en het voldoen aan wet- en regelgeving en het leveren van Training & Education op het gebied van drone pilot certificeringen en gespecialiseerde drone opleidingen.

Hiermee profiteren klanten maximaal van de slagkracht en kennis, innovatie en proces standaardisatie en het kunnen vertrouwen op de inzet van zeer ervaren en volledig gecertificeerde drone piloten. Ontwikkelingen en toepasbare innovaties op het gebied van drones ondersteunen organisaties om op een snellere, grondige en veiligere manier data van een hogere kwaliteit te verzamelen. Organisaties kunnen op basis van deze waardevolle data inzichten verkrijgen en daarop beslissingen nemen om hun organisaties onderscheidend efficiënter, veiliger, goedkoper en innovatiever in te richten en uit te voeren.

Meer informatie:

Drone Flight Company – contact Roel van der Wal – https://www.droneflightcompany.com/nl

DroneStars – contact Dino van Essen – https://www.dronestars.nl

DroneQ Aerial Services – contact John Troch: https://www.droneq.nl